Unutrašnja strana budina ili stopala su erogene zone kod žena koje su cesto veoma zapostavljenje, a cijom stimulacijom se povecava nivo uzbudenja kod partnerke. Seksolog Ian Kerner, slušajuci iskustva žena, sastavio je listu erogenih zona na koje se ne smije zaboravljati tokom predigre.

Stopala.

Pojedine žene vole kada se pažnja posveti njihovim stopalim. Iako ih na pocetku to može golicati, uzbudenje je neminovno. Svaka faza uzbudenja mijenja nacin na koji tijelo prihvata osjetljivost, pa stoga ono što golica može postati veoma uzbudljivo kako se predigra razvija. Pocnite tako što cete krenuti sa masažom stopala.

Kosa.

Provlaceci prste kroz kosu stimulisacete osjetljive nervne zavšetke na tjemenu glava, pružaci joj jedinstven osjecaj zadovoljstva. Pocnite sa nježnim dodirima, ali kako se predigra bude razvijala, tako ce tijelo partnerke ispuštati endorfin koji povecava prag bola, pa možete biti i malo grublji.

Koža.

Fokusirajte se na djelove tijela gdje je koža najtanja i najmekša, poput unutrašnje strane butina i ruku i stomak. Budite veoma nježni i pažljivi dok dodirujete te djelove tijela, jer svaki grublji dodir može izazvati bol a samim tim ce i uzbudenje nestati.

Rijeci.

Bez obzira na to koliko ste vješti sa dodirima, vecina žena voli i kada im se obratite. Nivo uzbudenja možete dodatno podici ukoliko prilikom dodirivanja i komunicirate sa partnerkom.

Pricajte joj o tome kako vas mekoca njene kože uzbuduje, šapnite joj na uvo koliko je seksi i uvidjecete da se nivo uzbudena momentalno povecava. Kombinacijom mentalne i fizicke stimulacije dovešcete partnerku do intezivnog vrhunca.