Dana 15 juna 2017 godine u prepunom poznatom Beogradskom hotelu Bristol održana je muzička promocija Milana D. Šoškića pod nazivom Umorni pjesnik. Uz veliko prisustvo mnogih Milanovih prijatelja-izvođača ova muzička maniferstacija je dokazala da Milan i te kako ima razloga za sreću.
Među mnogim prijateljima koji su došli iz Holandije, Danske, Austrije, Gvineje, Crne Gore došli su i interpretatori koji pevaju Milanove pesme. Kulminacija vesele večeri bila je kad je Šoškić počeo da peva pesme sa svog prvog CD-a uz pratnju KUD-a Mladost Avala. Ustali su prijatelji i svi su pevali pesme koje Milan peva. Ređale su se pesme Umorni Pjesnik, Ulotino evo mene, Drugovi te moji sreli, Sreli smo se na Murino, Otišla je Vasojevka, Jovana i duetska pesma pod nazivom Njima u duetu sa Duletom Rajkovićem.
Pitali smo gospodina Šoškića od kud sad posle mnogo napisanih tekstova i melodija i da se dohvati i mikrofona i zapeva.

Nisam ja neki sada pevač pa da pričam o svojoj karijeri ili svojim nastupima. Jednostavno i na nagovor prijatelja odlučio sam da snimim ovaj CD a on je posvećen mojoj Ulotini, dolini Lima, Andrijevici, Murinu, Komovima, Beranama…uradio sam i otepvao zavičajne pesme držeći se one muzičke mudrosti da se pesme posvete i rodnom kraju, jer tamo odakle potičemo treba i da nas pamte. Moje srce je bilo prepuno sreće i mislim da sam jedan od retkih ako ne i jedini koji je svoj prvi CD uradio zaslugom svojih prijatelja koji su finansijski pomogli kao i da sam ceo tiraž baš te večeri rasprodao opet zaslugom prijatelja koji je otkupio ceo tiraž i poklonio svima u sali.
Zahvalan sam svim izvođačima-prijateljima koji su odvojili svoje vreme i došli da uveličaju moju promociju. Već imam i sada interesovanje prijatelja svojih koji ne daju da stanem nego da snimam i pevam i dalje. Ja se predomišljam i čini mi se da sam ja otpevao svoje!
Želim samo da poručim svima onima koji prate moj rad da od mene mogu da očekuju još muzičkih iznenađenja al o tom potom! Hvala Zoom portalu koji me uvek ispoštuje i isprati moj rad.
Pevalo se i igralo u Bristolu
viber imagečšp
viber imageuiz
viber imageuizn